Rozsdagyár

ALCATRAZ - A budapesti klub falai közt ismét dübörög a rock

2016. január 15. - Felicium

fejlec_fb.jpg

A budapesti Alcatraz klubról nyílt titok, hogy ritkán fogadja be a gitárzúgást. Január 21-én (csütörtök) ez megváltozik, hiszen egy igazi tökös ROCK NIGHT érkezik a Blaha Lujza tér tövébe és zengeti be a Nyár u. 1. alatt fekvő börtönihletésű létesítményt.

MIVOLTUNKABETMEN:
„Ingyen szendvics és süti a másik teremben.” - mondá Balogh Laci és bár igaza lenne… Viszont amit nem mondott csak gondolt, abban nagyon is igaza van. Első hivatalos koncertjük, melyen megmutatják, a rock akusztikusan is igaz és elpusztíthatatlan!

ÁTLAGJÁNOS:
Mit csinál egy szoftverfejlesztő és egy kortárs táncos ugyanazon a színpadon? Ezt ettől az ír-magyar zenekartól garantáltan nem tudhatjuk meg! Azonban kiderül, hogyan lehet olyan különböző zenei hatásokat, mint a Queens of the Stone Age, a Yeah Yeah Yeahs, a Beatles és Amy Winehouse egyedi, működőképes egésszé gyúrni.

LATE GOODNIGHT:
A zenekar alapvetően egy, az országban hiánycikknek tekinthető stílust képvisel, melyet olyan külföldi előadók fémjeleznek, mint a Deaf Havana, az AFI vagy épp a Bon Jovi. Ehhez persze a tagok személyes kedvencei – mint a HIM vagy a Foo Fighters – is keverednek, ahogy azt egy egészséges, céltudatos együttestől el is várhatjuk. A cél az, hogy a Late Goodnight hidat képezzen az underground és a mainstream zenei világok között.

ANYTHING GOOD:
Négytagú Punk rock Budapestről. Nem, nem a Bad Religion, nem a Rise Against, de kis ország, kis punkrock és játszunk tőlük is! Névváltás előtti utolsó koncert, 3 vadonatúj számmal.

Fellépők:
19.45 MIVOLTUNKABETMEN
20.45 Átlagjános
21.45 Late Goodnight
22.45 Anything Good Band

Beugró: 800 HUF
Kapunyitás: 19.00

Facebook esemény

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5210418782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása