Rozsdagyár

OMEN - Klippremier: Testvér, te játssz a mélynek!

2016. február 24. - Kovenant

omen_huszonotev_cd_promo.jpg

2015. szeptember 7-én jelent meg a Hammer Records / Hammer Music gondozásában az Omen együttes Huszonöt év című jubileumi albuma, mely a 3. helyezést érte el a MAHASZ albumlistáján. Az 25 éves Omen CD-hez tartozó harmadik klip a Testvér, te játssz a mélynek! dalhoz készült, mely 2016. február 20-án debütált.

Nagyfi László gitáros, zenekarvezető a következőket üzente a rajongóknak:

"Elkészült az Omen legújabb videó-klipje, ami a tavaly ősszel megjelent Huszonöt év jubileumi albumunk egyik dalához, a Testvér, te játssz a mélynek! című közönség-kedvenchez készült. Ez a harmadik klip ehhez az albumhoz, és a Facebook oldalunkon meghirdetett szavazás alapján került kiválasztásra.
 
Legközelebbi koncertünk 2016 április 8-án lesz, Budapesten, a Club-202-ben, a “Metal Forever” Fesztivál keretében. Nyárra is gyűlnek a bulik. Játszani fogunk a Rockmaraton, a Fezen, a Campus és a Metal Liget fesztiválon, Felvidéken és Erdélyben. Várunk mindenkit szeretettel a koncertjeinken!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1810418444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása