Rozsdagyár

ANGUS YOUNG – Az AC/DC gitárosa a Guns N’ Roses-szal lépett fel

2016. április 18. - Felicium

96ff4aee-0bf7-478c-baf5-33783402ee06.jpg

Miután kiderült: Axl Rose ugrik be énekelni az AC/DC-hez a turné hátralévő részén, az ausztrál zenekar gitárosa, Angus Young színpadra lépett a Guns N’ Roses koncertjén a Coachella fesztiválon.

Young és a Guns N’ Roses két AC/DC-számot játszottak el, a Riff Raff-ot és a Whole Lotta Rosie-t, nem sokkal azután, hogy az AC/DC hivatalosan is bejelentette, hogy Rose fog énekelni a zenekar „Rock Or Bust” nevű turnéja további állomásain.

Az ausztrál csapat 12 koncertet fog adni Európa-szerte májusban. Az énekes, Brian Johnson hallásproblémái miatt kényszerült távozni a zenekarból.

Eközben a Guns N’ Rosesról az a hír járja, hogy a „Not In This Lifetime” turnét meghosszabbítanák Észak-Amerikán kívüli állomásokkal is. A turnén a 90-es évek óta először játszik együtt a klasszikus felállásból Axl Rose, Slash és Duff McKagan. Az énekes szerencsétlen balesetének következtében lábát törte az újjáalakulás túra előtti meglepetés koncerten, de a show nem állhat meg, haladnak tovább és ülve folytatja.

A Coachella fesztivál élő internetes közvetítése többször is kapcsolta a zenekar fellépését; többek között a November Rain is látható volt.

Fordította: Nagy Gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9910418002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása