Rozsdagyár

ENTER THE VOID - Bemutatkozik az újdonsült fővárosi metal csapat

2016. április 18. - Felicium

enter_the_void01.jpg

A zenekar alapötlete már 2011-ben megszületett, a tagság teljessé válása és a debütáló anyag létrejötte azonban lassú folyamat volt. A Cure For Ulcerated Wounds a még 2013-ben megkezdett felvételei (Revolver Stúdió) óta is folyamatosan csiszolódott, mire elnyerte végleges formáját.

A megalakulás óta tehát sok víz lefolyt a Dunán, ám az alapvető célok nem változtak: az emberben egyszerre jelen lévő tehetetlenség és élni akarás érzését hangokban megjeleníteni, megélhetővé tenni azt. Még akkor is, ha az fájdalommal jár. Hiszünk az őszinteségben, az embertársaink iránti empátia fontosságában, s abban is, hogy az élet minden körülmények között utat talál magának. Ha valakinek olykor például Neurosis vagy Dawncore-„érzése” támadna, akkor már csak a tagok előélete – olyan zenekarokra gondoljunk a Dawncore mellett, mint Blood Is Fire, Nadir, Sepoq (ezek közül az aktív formációk a jövőben is töretlenül, változatlan felállásban működnek majd) – kapcsán sem tévedhet nagyot. 

A Cure For Ulcerated Wounds óta újabb dalok is íródtak, hamarosan ezek is ki fognak kerülni a nagyközönség elé. Emellett az Enter The Void a majdani koncertekre is készült az utóbbi időben. Az élő bemutatkozásra május 7-én kerül sor a Thulsa Doom Fest II-n (Budapest, Dürer Kert).

Facebookon ITT érhetőek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4110418004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása