Rozsdagyár

NAGAARUM - Klippremier: CI

2016. április 18. - Kovenant

nagaarum_1.jpg

Április 17-én jelent meg három orosz kiadó együttműködésével a tizenharmadik Nagaarum lemez, a "D.I.M". A 41 perces pszichedelikus metalzenét tartalmazó 8 oldalas szövegkönyvvel megtámogatott CD kiadványt a szerzőnél is be lehet szerezni (ezek dedikált példányok lesznek). Egyébként az Endless Winter, a GS Productions és a Frozen Light gondozza az albumot, a hazai forgalmazó pedig a Neverheard.

A CI című dalra klip is készült, melyet az alábbiakban tekinthettek meg:

A zenekarral kapcsolatos hír még, hogy emellett a GuilThee-nél is mozgolódás indult. Hosszabb csend után megkezdték a munkát az új albumon, melyet 2017 tavaszán szeretnék publikálni a nagyközönségnek, immáron kiadóval a hátuk mögött. Ahogyan az eddigiekben, így most is - tisztán saját elképzeléseink szerint - produkciós segítség nélkül dolgoznak, és zenéjüket ezúttal zenei és szövegi értelmezésben is egybefüggő elgondolásként állítják össze. Az újra trióban működő formációról, a folyamatban levő munkáról, valamint a legfrissebb hírekről a banda a közösségi oldalán és hivatalos honlapján ad folyamatos tájékoztatást.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5510418006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása