Rozsdagyár

NOMAD - Petőfi Zenei Díj jelölés | Budapesten koncert

2016. május 25. - Felicium

nomad201505photo_rostaamark_big.jpg

A Sajnálom című dallal újabb és újabb területeket hódít meg a Nomad: a nótát már 15 rádió játssza országosan, illetve a csapat egyedüli rock/metal előadóként bekerült a Petőfi Rádió által alapított Petőfi Zenei Díj jelöltjei közé, Az év felfedezettje kategóriában. A szavazás már elindult, és egészen június 20-ig tart: a voksokat a ITT lehet leadni, a gálával egybekötött eredményhirdetésre június 28-án kerül sor a VOLT Fesztiválon.

nomad_petofi.jpgA Nomad a jelölésen túl is igen aktív időszakot él át, hiszen a Juhász Marci, Jánosi „Cicó” Szabolcs, Nagy Levente, Újvári Péter felállású négyes javában írja az őszre várható új lemez dalait, amely a kritikusok és a közönség által is méltatott 2014-es Hotel Polimer albumot követi a sorban. A munkálatokról a csapat folyamatosan tájékoztatja a rajongókat, olyannyira, hogy az egyik készülő dal próbatermi felvételét be is mutatták a Facebook oldalukon. A felvétel megtekinthető ITT.

Az új dal a napokban élőben is bemutatkozik, hiszen május 27-én a Gozsdu Manó Klubban lép fel a Nomad az Alone In The Moon társaságában. Bár a hangsúly a következő hetekben és hónapokban a stúdiózáson lesz, néhány fesztiválra azért eljut majd a csapat a nyár folyamán; ősztől viszont már ismét az aktív koncertezés időszaka köszönt be: a dátumokat hamarosan bejelentik Cicóék.

Nomad, Alone In The Moon koncertek
2016. május 27., 20 óra – Gozsdu Manó Klub (1075 Budapest, Király utca 13.)
A jegyek online megvásárolhatók a TIXA rendszerében, illetve a helyszínen.
A koncert esemény oldala ITT található.

nomad_gmk.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3110417760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása