Rozsdagyár

MACHINE HEAD - Dalpremier: Is There Anybody Out There?

2016. június 01. - Kovenant

mh.jpg

Még 2014-ben jelent meg az utolsó hangzóanyag az amerikai modern thrash csapattól (lemezkritika itt), de a Machine Head most hirtelen és váratlanul kirukkolt egy kislemezdallal, melyről még nem tudni, hogy rajta lesz-e a következő stúdiólemezükön. A hajtás után meg is hallgathatod, további információkkal együtt.

Az Is There Anybody Out There? című dalt a közelmúlt eseményei inspirálták, a szövegéből pedig nem nehéz ráismerni Phil Anselmo év eleji ámokfutására, mely igen nagy sajtóvisszhangot kapott. Ám nem csak erről van szó, mert Robb Flynn zenekarvezető még a déli konföderációs zászló létjogosultságáról is ejt néhány keresetlen szót a dalban.

"A dal a szeretetről, a magányosságról, a rasszizmusról és a világban/Amerikában folyó dolgok elutasításáról szól. Benne vannak a legutóbbi ismert dolgok is, de szélesebb értelemben." 

A dal és az angol szöveg itt meghallgatható.

mh_single.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8210417706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása