Rozsdagyár

THE TUMOR CALLED MARLA - 360°-os metal-videoklip

2016. június 09. - Felicium

ttcm-360.jpg

Nem akármilyen videoklippel jelentkezett a The Tumor Called Marla, ugyanis itt az ország első 360 fokos videoklipje metal kategóriában. Remek koncerthangulat és kézzel fogható füstfelhő az éterben. Eddig csak nagyon kevés előadó készített videót ilyen technológiával, tehát a Basement Tapes című dalra felvett anyag abszolút korai fecske! 

Hekky (ének) és Geri (basszusgitár) nyilatkoztak a videóval kapcsolatban.
(forrás: mno.hu)

H: Szeretünk nyitni az új dolgokra, ezért szerettük volna a trance korszakot egy utolsó, izgalmas keretbe zárni. Úgy érzem, még idejében cselekedtünk, azaz Magyarországon egyedülállóan készíthettünk 360-as videoklipet.

G: A technológia miatt arra gondoltunk, hogy az állna jól neki, ha sokan lennénk, és az egész klipnek egy házibuli, házi koncert jellege lenne. A kislemezünkről ez a legpörgősebb dalunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6710417652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása