Rozsdagyár

DARK TRANQUILLITY - Kanyarban az új album!

2016. július 12. - Kovenant

dt.jpg

A svéd dallamos death metal alapcsapat, a Dark Tranquillity tizenegyedik lemezét rögzíti/írja éppen. Az "Atoma" névre keresztelt korong a Century Media gondozásában érkezik majd november 4-én. További infók a hajtás után!

Az "Atoma" korongot a banda jelenleg is rögzíti a Rogue Music stúdióban Göteborgban, mely a billentyűs, Martin Brändström tulajdonában áll. A keverési feladatokat David Castillo végzi, aki olyan csapatokkal dolgozott már együtt, mint a Katatonia, az Opeth vagy éppen a Candlemass. A borítóért a brigád gitárosa, Niklas Sundin felel. A Dark Tranquillity az alábbiakat nyilatkozta a készülő lemezről: 

“Az infók bizony helyesek. Már több mint a felénél tartunk a következő album felvételi folyamatában és a korong eléggé változatosnak ígérkezik: igazi kihívás lesz, mely a Dark Tranquillity számos különböző arcát mutatja meg a hallgatóknak. Elég nehéz erről pontosabban fogalmazni, hiszen még nyakig benne vagyunk a kreatív munkában, de rendkívül izgatottak vagyunk az anyaggal kapcsolatban és alig várjuk, hogy mihamarabb megmutassunk a rajongóknak is róla valamit.

dt_cover_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr310417400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása