Rozsdagyár

NAGAARUM - Sci-fi regény, új albumok és projektek

2016. július 31. - Kovenant

tg_kep.jpg

Nagyon sűrű év lett 2016 a veszprémi Nagaarum számára, akinek sci-fi regénye most jelenik meg második kiadásban, nem is beszélve a készülő, tervezett vagy éppen már megvalósult lemezekről és projektekről.

Nagaarum négy éve a Novum Kiadónál megjelent misztikus - filozofikus sci-fi regénye, a "Nut - A néma vendég" újra kiadásra kerül az Underground Kiadó gondozásában ősszel. A regény PDF-verziója a szerző honlapján ingyenesen letölthető ITT. A könyvről a www.ekultura.hu hasábjain megjelent ajánló pedig ITT olvasható.

tg_borito.jpg

"D.I.M." címmel idén tavasszal jelent meg Nagaarum tizenharmadik, leginkább post-black metalnak nevezhető albuma (lemezkritika ITT), melynek kapcsán egy átfogó interjút is készítettünk a zenésszel, mely ITT olvasható. A veszprémi alkotó következő lemeze sem várat sokat magára, hiszen a Rotten Crowz szintén az ősz folyamán jelenteti meg kis példányszámú kazettakiadványként, címe még nincs. Az új anyag ismét visszatér az ambient vonalhoz, témájában pedig a csillagászathoz.

Ebben a hónapban lett tízéves Nagaarum fő bandája, a GuilThee is, melynek ötödik korongja is készül már:

"Nem szoktunk ilyesmit túl nagy ricsajjal ünnepelni. Eleve nem találkozunk sokat a tagokkal, lévén sokfelé vagyunk szanaszét. Mr. Match-csel mondjuk, mikor éppen nem nyári szünetezik, sokat lógunk együtt, de az ilyen évfordulók általában utólag jutnak eszünkbe. Az ötödik lemezünk jövő tavasszal várható. Zeneileg Mr. Match fogja most nagyrészt megírni. Én csak a basszust és a dobot fogom hozni meg pár szintitémát."

tg_guilthee.jpg

De ez korántsem minden: ezen kívül Nagaarum szerepel még gitárosként az olasz Martyr Lucifer harmadik szólólemezén, melynek a keverése mostanában zajlik a Domination Studióban. A project dobosa Adrian Erlandsson (At The Gates, Paradise Lost), basszuson Simone Mularoni hallható majd (a stúdió főnöke), az énekért pedig Martyr Lucifer és Leit felel. 

tg_projekt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3910417276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása