Rozsdagyár

WORDS OF BLOOD - Megjelent a második nagylemez

2016. augusztus 02. - Felicium

wob_csoport.jpg

Az idei fesztiválszezon kellős közepén koncertek sora helyett új nagylemezzel jelentkezett a Words of Blood. Első ízben a HammerWorld magazin július-augusztusi dupla számának mellékleteként látott napvilágot "Az én démonaim" címet viselő korong, mely már elérhető külön kiadványként is, szépen kidolgozott, dalszövegekkel és képi világgal ellátott booklettel. 

Az új énekes, Fabók Tibor "Tybe" érkezése után rögzített anyag hangzásvilágában érezhetően nagyobb teret kapott az elmúlt, mintegy másfél évtized frissebb zenei vonalának hatása (mint pl. Avenged Sevenfold, Disturbed , Five Finger Death Punch, Scar Symmetry. (A megjelenéssel egy időben a kiadványról és annak dalairól bővebben nyilatkoztak az együttes tagjai a Hammerwold hasábjain.)

Jelenleg a lemezről elsőként bemutatott „Útvesztő” című tételhez készülő klip munkálatai zajlanak, valamint több dal hamarosan elérhető lesz szöveges videó formájában is. A legközelebbi koncertre szeptember elején kerül sor, az idén ismét 3 napos Rock On! Fest keretén belül lép újra színpadra a zenekar.

wob_cover.jpgWords of Blood: Az én démonaim

  1. Hatalomvágy
  2. Legyen káosz
  3. Az én démonaim
  4. Észrevétlen
  5. Hallgass
  6. Még nem fáj
  7. Útvesztő
  8. Odafent
  9. Gyűlöllek, ember!
  10. Meddig (bónusz track)

 

A Words of Blood: Az én démonaim című nagylemeze elérhető a digitális zeneáruházakban is:
iTunes
Google Play
Deezer
Spotify 

Zenekari facebook oldal
Weblap
A kiadó facebook oldala

A lemez elkészítésében közreműködtek:
Stúdió: Czébely Csaba / Helland Stúdió
Borító: Jacsó Balázs
Fényképek: Tóth Géza GZU

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5210417258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása