Rozsdagyár

OSSIAN - Klippremier: A régi láng

2016. augusztus 11. - Kovenant

ossian_kep.jpg

Az Ossian zenekar a friss válogatás albumhoz és 30 éves koncerthez kapcsolódóan hosszú évek után ismét videoklippel jelentkezett.

Napvilágot látott az Ossian zenekar 30 éves jubileumi ballada válogatása. A CD megjelenésével egyidejűleg viszonylag hosszú idő után egy új klippel is jelentkezett a zenekar, amely a tavasszal megjelent és 10 nap alatt platinalemez státuszt kiérdemlő Fényárban és félhomálybanalbumon (lemezkritika ITT) is hallható, A régi láng című számhoz készült.

A klipet Nagy Viktor (Mihaszna Film) készítette, aki a „Fényárban és félhomályban” album szöveges videóit is megalkotta, és akinek portfóliójában – többek között – a W.A.S.P., a Darkest Hour, a Road, és a Dalriada neve is szerepel.

2016. augusztus 10-én, szerdán megjelent az Ossian „30 év legszebb balladái” című új válogatáslemeze a Hammer Records / Hammer Music gondozásában. A zenekar teljes korszakából szemezgető kiadvány – elsőként a csapat történetében – csak kizárólag a MOL benzinkutakon kapható, rendkívül kedvező 999 Ft-os áron!

Ez a ballada-válogatás egy méltó és igényes ajándék a zenekar 30 éves születésnapjának megünnepléséhez, valamint egy baráti gesztus a csapat rajongói felé, mert a koncerteken is nagy sikert aratnak az Ossian ilyen jellegű dalai, és az utóbbi albumokon szereplő lírai szerzeményekre is pozitív visszajelzések érkeznek a közönségtől. Ennek ékes bizonyítékai például a mostani kiadványra felkerült Ahányszor látlak és a Ha te ott leszel velem, hiszen az ezekhez a számokhoz készített szöveges videók nézettsége már jóval kétmillió felett van.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8510417214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása