Rozsdagyár

OSSIAN - 5 nap alatt aranylemez lett a "30 év legszebb balladái" válogatásalbum!

2016. augusztus 18. - Kovenant

ossian_koszonet.jpg

Az Ossian zenekar friss korongja, a „30 év legszebb balladái” rekord idő alatt, a szerdai megjelenését követően vasárnap reggel máris aranylemezzé vált és robog a platinalemez elismerés felé.

A 30 éves Ossian zenekar válogatásalbuma rekord idő alatt lett aranylemez, hiszen szerdai megjelenését követően vasárnap reggel máris elérte az elismerést jelentő példányszámot. Sőt, robog a platinalemez felé. 2016. augusztus 10-én, szerdán jelent meg az Ossian „30 év legszebb balladái” című válogatáslemeze a Hammer Records / Hammer Music gondozásában. A zenekar teljes korszakából szemezgető kiadvány – elsőként a csapat történetében – csak kizárólag a MOL benzinkutakon kapható. 

A CD-t árusító benzinkutak listája alább található: goo.gl/x8ZgAu

ossian.jpg

Az Ossian zenekar így ünnepi hétvégét tudhat maga mögött, hiszen nem csak a „30 év legszebb balladái”, hanem két korábbi lemez is elismerést kapott. Az "Az lesz a győztes" aranylemez, míg az "Öröktűz" platinalemez státuszba lépett! Az Ossian zenekar 30 éves jubileumi koncertje szeptember 10-én lesz Budapesten, a Barba Negra Track színpadán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6010426152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása