Rozsdagyár

BLINK-182 - Top10 videoklip

2016. augusztus 27. - Felicium

blink-182.png

Bizonyára sokatoknak volt olyan korszaka, vagy éppen volt, hogy szívesen belehallgatott/belenézett néhány Blink 182 klasszikusba. Mi most erre egy egész cikket szentelünk, hogy összeszedjük nektek minden idők 10 legjobb klipjét, melyet a San Diego-i csapat valaha készített.

10. Josie

A harmadik videoklipjük, mely ráadásul hozzásegítette őket az MTV-s szerepléshez is. Amerikai gimnáziumi hangulat és ökörködés a javából.

9. Bored to Death

Bár az új lemez kevésbé hajaz az eddigi albumokra, még mindig óriási siker és telt házas koncertek kísérik őket a turnén.

8. Always

A 2003-as Blink 182 című album legnagyobb slágere és egyben saját kislemezt is kapott.

7. The Rock Show

Így lehetett fél millió dollárból klipet forgatni. Persze az is hozzátartozik, hogy a pénz nagy részét elajándékozták/adományozták. Igazi pop-punk klasszikus!

6. After Midnight

2011-ből íme az After Midnight, méghozzá a Neighborhoods lemezről.

5. Stay Together for the Kids

9/11-re való tekintettel újraforgatták az egész klipet.

4. First Date

A Rock Show mellett, a "Take Off Your Pants and Jacket" lemez legismertebb és legslágeresebb szerzeménye.

3. I Miss You

Az első dobogósunk az I Miss You, melyet a The Cure zenekar "Love Cats" kislemeze inspirált. Punk rockban nem gyakori a ballada, de ez a szám egy nagyon eltalált akusztikus óda lett.

2. What’s My Age Again?

Klasszikus, kedvelt dal, ráadásul igazán ötletes és vicces klippel fűszerezve. Meztelenül rohanni az utcákon, azért ehhez némi bátorság is kell. No meg, hogy az ember igazán őrült legyen. Talán azt lehet rá mondani, hogy ez a rock' n roll és kész! (ha-ha)

1. All the Small Things

Az első dalt pedig ki ne ismerné. Ezt mindenki ismeri szerte a világon, egy tipikusan olyan dal amit sok zenekar előszeretettel játszik és a nem Blink fanok is szívesen meghallgatják bármikor. Reméljük tetszett az összeállítás és bátran jelezzétek, ha szeretnétek hasonló cikkeket látni más zenekarokkal is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3510414788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása