Rozsdagyár

POLGÁRI MULATÓ - Új klub, mely tárt karokkal várja a rockzenét

2016. augusztus 30. - Felicium

polgariflyer.jpg

Mint tudjuk, látjuk a fővárosban iszonyatosan sok koncerthelyszín zárt és fog bezárni. Elég csak a néhány éve a Petőfi Csarnokot, idén a Club 202-t említeni, no és a Dürer Kert sem áll stabil lábakon. Igen ám, de azért eközben nyílnak új helyek is, melyekben erősen ott van a potenciál. Ilyen mai alanyunk, az Astoria sarkán található Club Hungaricum, azaz a Polgári Mulató. A hely közlekedésileg iszonyat könnyen megközelíthető, befogadó képessége nagy, és későbbiekben akár két terem üzemeltetésére is lesz lehetősége, amivel már közel 1000 fő befogadására lesz képes.

A klub nevéből is adódik, hogy támogatja a nemzeti érzelmű zenekarokat, de félreértés ne essék, ettől függetlenül és emellett tárt karokkal várja a rock és metal zene híveit. Ez az eddigi programból is látszik, ugyanis lesz náluk többféle zenekar is, mint például az elektronikus rock/metalt játszó Krell, a dallamos/hard rock zenét játszó Acid Victoria, vagy épp a pop rockos MostMégNem.

Szeptember 1-től lesz nyitva és nem titkolt szándékuk, hogy hosszútávon szerdától-szombatig nyitva tartsanak. Ez azért is pozitív, mert így egyszerre nyújtanak szórakozási lehetőségeket a fiatalabbak, például az egyetemisták számára, de egyaránt meglesz a lehetőség a hétvégi lazulásra, bulizásra is. Nagyon ígéretes és nagy potenciál van a Polgári Mulatóban, így kíváncsian várjuk majd, hogy mi sül ki belőle.

Néhány program szeptemberből:

Szeptember 1. - Krell, Signals From Hyperion, Eternity (Esemény)
Szeptember 2. - Funk Night (Esemény)
Szeptember 8. - Acid Victoria, Nude Bush, Lamantins, WeirdKids (Esemény)
Szeptember 9. - Rach, Me iLL, Jazz koncert (Esemény)
Szeptember 10. - Cserkész buli (Esemény)
Szeptember 16. - MostMégNem, Air Action, mivoltunkabetmen, Hanyatt Romlok (Esemény)
Szeptember 23. - Mind The Gap, Tonite Akusztik, Reload Akusztik (Esemény)
További programokért keressétek a Polgári Mulató facebook oldalát ITT!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr211661550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása