Rozsdagyár

WORDS OF BLOOD - Klippremier: Útvesztő

2016. szeptember 03. - Kovenant

wob_banda.jpg

A második nagylemez megjelenését követően sem ült babérjain a Words of Blood legénysége: az album egyik legerősebb dalára, az Útvesztő címet viselő tételre forgatta legújabb videoklipjét. A korongról elsőként szöveges videóval mutatkozott be a dal, melyhez most teljes értékű klip látott napvilágot.

A dal témájához a videó igazodik képi világában, sajátos módon ábrázolva a kilátástalanság komorságát, az útkeresés mozzanatait, a sodródást, az új esély lehetőségét.

A zenekar legközelebbi koncertjére ma, szeptember 3-án kerül sor, az idén ismét 3 napos Rock On! Festen 14:00 órai kezdettel a HammerWorld nagyszínpadon nyitja a programot! A Words of Blood "Az én démonaim" című nagylemeze már elérhető külön kiadványként, szépen kidolgozott, dalszövegekkel és képi világgal ellátott booklettel. (A részletekért keresd a zenekart Facebook oldalán: ITT

Ha az élet túltolja, egyszerűen el kell veszni. Hagyni kell, hogy minden csak úgy megtörténjen. Sodródni kell a világgal és engedni, hogy a cseppekké lassuló idő oda sodorjon, ahová akar. És ha szerencsénk van, valahol vár egy második esély. Akár a tiéd is lehet...

wob_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3611672614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása