IMPRESSZUM

2016. szeptember 05. - Kovenant

logoszines1.png

Rozsdagyár online rockzenei magazin

 

Felelős szerkesztők:

Kiss Gergő (Felicium)

Nagy Zsolt (Kovenant)

Szerkesztők: 

Kasza Dániel (Dan696)

Pecsők László (Rock n roller)

Dudás Kristóf (Sulfur)

 

Kapcsolat: rozsdagyar@gmail.com

Erre a címre várjuk a hírleveleket, zenekari anyagokat, koncert-, rendezvény- és lemezinfókat. Minden megkeresésre válaszolunk. Szívesen foglalkozunk kezdő, kevésbé ismert rock/metal együttesekkel is: bátran jelentkezzetek hírleveletekkel, koncertinformációitokkal, promó- vagy interjú megkeresésetekkel!

Szerzői jog:

A ROZSDAGYÁR fejléc, borítókép és logó, valamint az oldalon található összes cikk szövege és a koncertbeszámolókban szereplő saját képanyag a ROZSDAGYÁR magazin kizárólagos tulajdonát képezik. Tilos azok utánközlése, módosított megjelentetése, átírással történő, más hasonló jellegű kiadvány saját anyagaként történő publikálása. A ROZSDAGYÁR magazinban megjelent minden cikk és tartalom bármilyen jellegű és formában való felhasználásához a ROZSDAGYÁR előzetes, írásbeli engedélye szükséges! A ROZSDAGYÁR magazin kiadója, jogbirtokosa és üzemeltetője a Kovenant Plusz Bt.
Az egyes véleménycikkek és lemezkritikák az adott szerző véleményét tükrözik és nem feltétlenül esnek egybe a szerkesztőség egészének véleményével.

 

A bejegyzés trackback címe:

http://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr711677025