Rozsdagyár

TANKCSAPDA - Dolgozzátok fel!

2016. szeptember 07. - Kovenant

tanlcsapda_erdekel.jpg

Mostanra már valószínűleg mindenki tud róla, hogy a Tankcsapda november 22-én jelenteti meg különleges dupla feldolgozásalbumát "Dolgozzátok fel!" címmel. Az első korongon a Tankcsapda játszik más olyan előadóktól számokat, akik hatással voltak rájuk vagy egyszerűen csak kortársaik voltak, míg a másodikon a zenekar kért fel magyar, de nem kifejezetten rockbandákat (Wellhello, Majka, Tóth Gabi), hogy ők dolgozzanak fel saját stílusukban Tankcsapda-dalokat. Most pedig itt a legújabb dobásuk!

A banda a Facebook-oldalukon tette közzé az alábbi felhívását:

FELDOLGOZZÁTOK?
Szeretnél szerepelni a novemberben megjelenő dupla feldolgozásalbumon? Van egy ’kiadó’ helyünk!

Keresünk egy olyan - eddig még - ismeretlen zenekart, aki úgy érzi, van egy jó Tankcsapda feldolgozása. Küldj(etek) nekünk egy hangfelvételt (próbahelyi, otthoni, koncert stb… is megfelel, vagyis nem feltétel, hogy profi cucc legyen) egy olyan ’csapda feldolgozásról, amivel szívesen szerepelnétek ezen az albumon.

Fontos: BÁRMILYEN zenei stílus érdekel minket! Az MP3 fájlokat vasárnap (09.11.) éjfélig várjuk az info@tankcsapda.hu email címre. Az általunk kiválasztott zenekar számára mi biztosítjuk a profi stúdiót, profi hangmérnökkel. Érdekel?

tankcsapda_band.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2511684097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása