Rozsdagyár

KUPLUNK - Ingyenes koncertet ad harmadmagával a Babel

2016. szeptember 16. - Felicium

babel1006.jpg

Október 6-án, hosszú idő után újra Budapesten zenél a BABEL. A zenekar áprilisban egy új stúdióvideóval jelentkezett,  nyáron pedig a fesztiválok színpadán voltak megtalálhatók. A rég várt budapesti bulinak a Kuplung ad majd otthon.

A BABEL két vendégzenekarral is készül. A vintage rock’n rollban utazó Amberjack nemrég megnyerte a Pulzus tehetségkutatót. Ennek eredményeképp nemsokára a Barba Negra színpadán is megnézhetitek őket.

A 2015-ben alakult Mushu zenéje pop/synth-rock és folk keveréke, és Uncle Tom című dalukkal idén megmérkőztek az Eurovíziós Dalversenyen is. Három remek banda vár tehát mindenkit október 6-án, a Kuplungban. A belépés ingyenes! (Az eseményt ITT találod!)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5611711463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása