Rozsdagyár

STONED JESUS - Ismét hazánkba látogatnak az ukrán stonerek

Vendég: 5R6 ★Burning Full Throttle★ Alone in the Moon ★Acid Victoria ★ Polvere

2016. szeptember 29. - Felicium

13323588_1012451658830557_5877017256116600848_o.jpg

November 18-án immáron harmadik alkalommal látogat Magyarországra az ukrán stoner csapat, a Stoned Jesus. A zenekar novemberben európai turnéra indul, ennek egyik állomása lesz a budapesti Dürer Kert. A brigád komoly rajongóbázissal bír itthon is, a korábbi teltházas Rocktogonos és Yukas koncert után a szervezők a Dürer 041-es termébe álmodták meg a rendezvényt, nem is akármilyen line-uppal.

A bulit a grunge/alternatív rockban utazó Polvere nyitja majd meg. Utánuk a mostanában igen jól futó Acid Victoria következik. A zenekarnak idén februárban jelent meg a Massive Ejaculation névre keresztelt lemeze, és a csapat egyre több budapesti és vidéki klubban, illetve nyári fesztiválon bukkan fel.

Őket az Alone in The Moon követi majd a fellépők sorában. A zenekarnak tavaly nyáron sikerült összehozniuk az utóbbi évek egyik legerősebb albumát, legalábbis ami a grunge műfaját illeti. A Collection of Great Generational Anthems névre hallgató korongról a szakma áradozott, és az album bekerült a Hangsúly jelöltjei közé is.

A Burning Full Throttle már a nagy öregek közé tartozik a stoner műfajában. A csapat rendszeresen koncertezik Budapesten, és a 2015 tavaszán megjelent Traveler című albumuk elnyerte a szakma és a közönség tetszését is.

A főattrakció Stoned Jesus előtt közvetlenül egy szintén ukrán banda lép majd fel, a névválasztásuk miértjére akár egy nyereményjátékot is ki lehetne írni. Az 5R6 a Stoned Jesus állandó előzenekara az európai turnén, és két kiadott EP-vel bír.

A Stoned Jesus előtt tehát rendesen be lesz már melegítve a színpad, így a stoneres-doomos trió remélhetőleg teltház előtt mutathatja be majd új albumát a magyar rajongóknak is.

Az elővételes jegyértékesítés megkezdődött:
2016.09.01-től elővételben 2500 Ft / 8€ (100 db Early Bird)
2016.10.01-től és a helyszínen 3200 Ft / 10€

Facebook esemény ITT!

stonedjesus1118.jpg

A zenekarokat az alábbi linkeken találod:

STONED JESUS (UA) - Stoner, Psychedelic Rock
https://www.facebook.com/stonedjesusband/
https://stonedjesus.bandcamp.com/

5R6 (UA) - Progressive Rock, Grunge
https://www.facebook.com/5R6.band/
https://5r6music.bandcamp.com/

BURNING FULL THROTTLE (HU) - Stoner, Drive Rock
https://www.facebook.com/burningfullthrottleband/
https://burningfullthrottle.bandcamp.com/

ALONE IN THE MOON (HU) - Grunge, Metal
https://www.facebook.com/aitmband/
https://aloneinthemoon.bandcamp.com/

ACID VICTORIA (HU) - Stoner Rock/ Hard Rock
https://www.facebook.com/acidvictoria/
https://acidvictoria.bandcamp.com/

POLVERE (HU) - Grunge, Alternative Rock

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8811730517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása