Rozsdagyár

STABBED - Basszusgitáros kerestetik!

2016. október 12. - Felicium

14619920_1072119099490751_665036684_n.jpg

Mint a fenti képen is látszik, a fővárosi Stabbed komolyan veszi a zenélést és törnek előre a ranglétrán, ugyanis szűk egy éve jelent meg kislemezük, de már a következő anyagon dolgoznak és olyan zenekarok társaságában is felléptek, mint az Angertea, Agregator, Billog és sorolhatnánk.

A csapat keresi új basszusgitárosát, aki megbízható, felszereléssel rendelkezik és szeretne részt venni egy viszonylag új metal zenekar további menetelésében. Stílusilag sok minden fellelhető zenéjükben, melyek közül fontos megemlíteni a sludge, groove és progos elemeket. A lehetőség adott, ha érzel magadban elég erőt a feladathoz, vagy ismersz olyat akinek jól jönne ez a lehetőség, akkor ne habozz! Keresd a Stabbed zenekart! (Facebook, Weboldal, Email: info@stabbed.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9011790871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása