Rozsdagyár

SEXNUGGETS - Lemezbemutató a Dürerben | Vendég: Gamma Baby & Amberjack

2016. október 18. - Felicium

14563392_949948281776943_3407972982734507230_n.jpg

November 3-án, a GrundRecords gondozásában jelenik meg a Sexnuggets első lemeze, az I’m Sexnugget. A budapesti zenekar alapvetően rockzenét játszik, a dalaikat itt-ott megfűszerezik némi funk és hip-hop elemekkel. A debütáló korongra 10+1 angol és magyar nyelvű dal kerül majd fel. A zenekar lemezbemutatójára november 4-én, a Dürer Kert kistermében kerül sor, ahol is két meghívott vendégzenekar is színpadra áll.

november_4.jpgA Gamma Baby egy viszonylag friss formáció, májusban jelent meg bemutatkozó EP-jük. Stílusukat tekintve funkys, rockos, alteros, bluesos vonalon mozognak. A kislemez a banda Facebook oldaláról ingyen letölthető.

A szintén budapesti Amberjack zenekar blues alapú dallamos rockzenét játszik.  A modern riffeket és szólókat a 70-es évek Amerikájának letisztult rock hangzásával ötvözik, így könnyen befogadható dalok jellemzik az Amberjack hangzást.  Hookup névre hallgató kislemezük tavasszal látott napvilágot.

Az este két sztárvendége Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel) és Pulius Tibor (Supernem) lesz.

A lemezbemutató koncertre 800 forint lesz a belépő, de ha az új Sexnuggets lemezt is szeretnétek rögtön megszerezni, a belépőért és a lemezért 2000 forintot kell majd fizetnetek.

A Facebook esemény ITT!

A zenekarokról bővebben:
https://www.facebook.com/sexnuggetsmusic/
https://www.facebook.com/amberjackrockband/
https://www.facebook.com/gammababy/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3811818409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása