Rozsdagyár

BARBA NEGRA - Klasszikus rock és heavy metal a hétvégén

2016. október 19. - Felicium

kalapacs_mobilmania.png

Először az elektronika tágítja a teret, majd a hard rock/metál feszíti szét a Barba Negra falait a héten. Egyenesen Amszterdamból érkezik első budapesti klubkoncertjére a Yellow Claw, majd dupla rock koncertek hasítják a levegőt, elsőként a Lord és a P.Box lép fel egy estén, majd Kalapács és a Mobilmánia ad egymás után nagykoncertet, végül a Wisdom mini-fesztiválján olyan zenekarok érkeznek hozzánk, mint a Delain, a Kobra And The Lotus, vagy az Evergrey. Zúzós hétnek nézünk elébe!

Október 21-én a rockerek csizmái dobognak majd a Barba Negra küzdőterén. A Lord és a P.Box fogja őket csatasorba állítani. Ezen az estén kő-kövön, és közös vágtázások várhatók, őrületes slágerekkel. Nem kell kifutni a világból, csak a Barba Negráig eljutni, hogy ott aztán átadhassuk magunkat a magyar rock zenének, és együtt énekeljük azokat a szép balladákat, amelyek szívünkhöz szólnak.

Gyertek, utazzunk együtt a P.Box és a Lord társaságában egy remek estén, ahol mindenki újra úgy lehet fiatal, ahogy azt lelke súgja! Facebook esemény! 

A rockból sosem elég, október 22-én a Barba Negrában pedig tobzódik majd egy nagy adag metál kíséretében, hiszen egymás után ad nagykoncertet a Kalapács és a Mobilmánia, vendégzenekarként a Tales Of Evening pedig már csak hab lesz a tortán. Egyik zenekart sem kell bemutatni, nem ma kezdték a szakmát, viszont az az alázat és az a lendület, ahogy minden egyes koncertet megcsinálnak, nemcsak dicséretre méltó, hanem ez az, amiért rajongóik még véletlenül sem hagynának ki egy alkalmat sem, hogy együtt zúzhassanak velük. Az aktuális buli kapcsán éppen elég annyit mondani, hogy mikor és hol van a gyülekező, tehát nem is szaporítjuk a szót, idézzük Kalapács Józsit és Zefit:

„Nem viccelünk ezzel az október 22-ével ám.....nem szoktunk... Olyan zúzás lesz, amilyet még Budapest nem látott, Metál és Hard Rock ....tessék befáradni....”

Szombaton tehát irány a Barba Negra és készüljetek, mert becsülettel öntik majd a nyakunkba a rock és metál himnuszokat. Facebook esemény!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3711821683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása