Rozsdagyár

BEARTOOTH - Élő anyaggal hangolnak a budapesti koncertre

2016. november 16. - Felicium

beartooth_2016.jpg

Pályafutása első élő albumával lepte meg rajongóit a december 2-án Budapestre érkező Beartooth. A 8 dalt rejtő felvételt, amelyet idén rögzítettek Párizsban, mégpedig a Download fesztiválon, egy az egyben felpakolták a netre, így a Deezer oldalán bárki meghallgathatja, hogy szól a színpadon Caleb Shomo és bandája.

beartooth_live_from_download_paris_2016.pngA Beartooth november 16-án kezdi az európai turnéját, amely iránt igen nagy az érdeklődés: a német dátumok közül négy biztosan teltházzal fut majd, és a Leeds-i és Glasgow-i bulikra is már csak néhány jegy maradt. A főként metalcore-ban utazó brigád június elején jelentette meg a második albumát, így ebben a körben főként az „Aggressive” dalaira koncentrálnak majd. Ez nem lesz másként a Dürer Kertben sem, ahová december 2-án érkeznek meg a srácok – a Vanna és a Trash Boat társaságában.

Az események a fentieken túl is rendesen pörögnek a Beartooth háza táján, hiszen a Hated” klipje már 750 ezer megtekintés felett jár a legnépszerűbb videomegosztó oldalon, és a nóta a brit rádió rock chartján bekerült a Top 20-ba. A 2017-es tervek is szépen körvonalazódnak, hiszen már biztos, hogy fellépnek a Rock am Ring és Rock am Park fesztiválokon, illetve márciusban az Egyesült Államokban turnéznak majd a Bring Me The Horizon vendégeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1211964859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása