Rozsdagyár

POLGÁRI MULATÓ - Fiatalos rockbuli az Eternity és a Wonderland zenekarokkal

2016. november 16. - Felicium

nov18.jpg

Pénteken a most már szokássá váló rockkoncertekre kerül sor Budapesten, az Astoria tőszomszédságában található Polgári Mulatóban. A helység most már 2 teremre nőtte ki magát, így lehet számítani nagy, sok zenekaros rockzúzdákra a közeljövőben. Most pénteken a nagyterem üzemel, méghozzá a szeptember 1-i buli után visszatérő Eternity és a The Wonderland lép színpadra. Készüljetek a rock n' rollra!

Az Eternity zenekar 2015 nyarán alakult, zömében az Eötvös József Gimnázium tanulóiból. Első sorban heavy metal, és hard rock stílusú számokat dolgoznak fel, így repertoárjuk szerves része több ismert Metallica és Avenged Sevenfold sláger is. Tagok Marton Máté - Ének, Dudás Bálint -Dob, Pollner Barna - basszusgitár, Dudás Kristóf - Gitár és Vinkovics Balázs - Gitár. Mint a listában látszik, náluk megfér két dudás is egy csapatban. A vendég pedig nem más, mint a szintén fővárosi The Wonderland lesz, akikre biztosan elindul a sátán bugija! ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4111965959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása