Rozsdagyár

BARBA NEGRA - Steve Harris (Iron Maiden) Budapesten koncertezik

2016. november 17. - Felicium

steve_harris_british_lion.jpg

Az Iron Maiden basszusgitárosa, Steve Harris British Lion zenekarával érkezik november 20-án a Barba Negrába. Az eddigi legmasszívabb európai turné állomásaként az angol hard rock zenekar, a Vodoo Six társaságában lépnek majd színpadra.

A British Lion formációt Steve Harris mellett Richard Taylor énekes, Graham Leslie és David Hawkins gitárosok, illetve Simon Dawson dobos alkotják, a projekt megalakulása pedig hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Graham Leslie-vel és zenekarával indult, amelynek számos dalt írt Harris és titokban producere és menedzsere lett a bandának, majd szépen lassan belépett a képbe Ritchie, Graham és David is. Majd 2012-ben kiadták első lemezüket, amelyet természetesen egy turnéval is megfejeltek, de azóta nem halhatta élőben őket a közönség, így külön öröm, hogy a mostani turnén Budapestet is útba ejtik. Állatok királya, avagy a rock zene királya tehát a Barba Negrában november 20-án, megjelenés kötelező!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/960977084014697/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8411968011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása