Rozsdagyár

WHAT ON EARTH - Jövőre új dalokon dolgoznak | Hazai reménységek #3

2016. december 02. - Felicium

woe2016_05_27-9.jpg

2014-ben indult útjára a budapesti székhelyű What On Earth. Öt tagú formációról van szó, akiket ha egyszerűen szeretnénk besorolni, akkor a metalcoreba mondanánk. Ha mélyebbre ásunk, akkor pedig punk-rock, hardcore és melodic metal elemekre lelünk. Ezek elegyét pedig többek közt a Sylvan Skies-ban hallhatjuk.

A tagmizériák őket sem kerülték el, ám stabilan kitartottak és mindig csak előrenéztek. Ennek köszönhető, hogy néhány hónapja új videoklippel jelentkeztek és bekerültek egyedüli magyar előzenekarként a Dead by April elé. Ez óriási elismerés a csapatnak és persze erőt adhat nekik a folytatáshoz. Viktortól a zenekar egyik gitárosától azt is megtudtuk, hogy a jövő év elején szeretnének kicsit visszavonulni és új dalokon dolgozni. Hogy ennek mi lesz a folytatása, esetleg kis vagy nagylemez, azt még nem lehet tudni. Egy azonban biztos. Hosszabb koncertműsorra számíthatunk tavasztól.

December 16. - Esztergom /Sportalsó/
December 20. - Budapest /Dürer Kert/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8712011040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása