Rozsdagyár

EMMA UNDRESSED - Debreceni csajénekes metal csapat | Hazai reménységek #4

2016. december 04. - Felicium

emmaundressed_2.jpg

2014 szeptemberében alakult a debreceni Emma Undressed zenekar. Stílusukat leginkább a „csajénekes alternatív metál” szavakkal lehetne összefoglalni, de a modern metal is ráillik a csapatra. Már az első évükben komoly sikereket értek el, 2015 tavaszán megjelent első albumuk, nyáron megnyerték az EastFest fesztivál közönségszavazását, így zenélhettek a fesztiválon, ősszel pedig megjelent első hivatalos klipjük, valamint megnyerték a megyei Pure Music by studio-iNside tehetségkutatót is.

Az igazán jó kezdet után pedig nem maradhatott el a még nagyszerűbb folytatás, ugyanis az idei év februárjában kiadtak egy 3 számos kislemezt magyar nyelven, valamint az egyik dalhoz klipet is készítettek, de ez még csak a kezdet volt. A további sikerekről ők meséltek:

Áprilisban a Leander Kills menedzsmentje minket választott, hogy a „környék legjobb bandája”-ként az előzenekaruk legyünk a debreceni Roncsbárban. Ugyanakkor 2016-ban több fesztiválon is képviseltettük magunkat, mint pl. FŐHE (Nyíregyháza), Liget Fesztivál (Szolnok), LeszFeszt (Kisvárda), illetve több szabadtéri és klubkoncertünk is volt. 

facebook.com/EmmaUndressedOfficial
emmaundressed.com
instagram.com/emmaundressed/

Kapcsolat:
Email: emmaundressed@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4412007608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása