Rozsdagyár

ALVIN ÉS A MÓKUSOK - 23 éves születésnap a Barba Negrában szombaton

2016. december 07. - Felicium

alvin_es_a_mokusok.jpg

December 10-én még egy fontos ünnepnek adunk helyet a Barba Negrában, és egy úttal szívünkben. Az Alvin és a Mókusok 23. születésnapját fogjuk együtt ünnepelni, melyre egy különleges nagykoncerttel készülnek. Aki ismeri a bandát, az tudja, hogy ők vér komolyan veszik eme jelzőt és beharangozót, utoljára a nagykoncertjük 2,5 órán át tartott, és nem kizárt, hogy ez úttal még tovább húzzák. Nem kell aggódnunk, megkapjuk, ami jár, a tömény punk-rock adagunkat.

De hogy tovább fokozzuk az izgalmakat és az extrákat, ezen az estén láthatjuk először a „Vesztes alkat” című új dalukhoz készült klipet, természetesen élő zenei aláfestéssel! Viki, Alvin és Gergő tehát vár reánk, a szülinapi zsúrra gyülekező 20:30-kor, a Barba Negrában! (Facebook esemény ITT)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8512030231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása