Rozsdagyár

THE BEAST WITHIN - Szegedi szörnyek | Hazai reménységek #6

2016. december 08. - Felicium

tbw.jpg

2011 nyarán alakult a szegedi székhelyű deathcore/deathmetal vonalon mozgó The Beast Within. A csapat három éves munka után, idén tavasszal kiadta bemutatkozó nagylemezét, amely nyolc saját dalt tartalmaz.

A szegedi vonalról amúgy is tudjuk, hogy metalban és azon belül is főként az extrémebb vonalakban nagyon erős, de a The Beast Within még ezen belül is kiemelkedőt nyújt. Érdemes odafigyelni a csapatra, mert a következő 5 évben bármit elérhetnek, ha kitartóan munkálkodnak és esetleg külföldön is szerencsét próbálnak. Az elmúlt öt év rövid összefoglalóját pedig maga, a zenekar tárta elénk.

Az első két évben főleg a közös gyakorlásra és a megfelelő műfaj megtalálására koncentráltunk. 2012-ben egy basszusgitárossal kiegészülve megkezdtük első demóink felvételét és a koncertezést. Az első single-ünk 2013 nyarán jelent meg "As Scavengers March" címmel. Azóta látszólag inaktívan tevékenykedtünk, de ez idő alatt sikerült megírnunk az első LP-t, ami a "Temperance" nevet kapta. A felvételek Gyulán, Simon Istvánnal a No Silence stúdióban készültek. A borító Bakonyi Örs (Hartproject) munkája.

2016.12.10. - Santa Brings Metal @ Budapest /S8 Underground Club/

Tagok:
Magyar Marcell - vokál
Bécsi Botond - gitár
Szűcs Bendegúz - gitár
Luttrell Duncan Scott - basszusgitár
Zelei Krisztián - dob

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8212033911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása