Rozsdagyár

GYILKOS - Bátran feszegetik a határokat | Hazai reménységek #10

2016. december 19. - Felicium
gyilkos_by_northern_lights_photography.jpg
A Gyilkos egy fővárosi trió, akik nem szeretik határok közé szorítani zenéjüket, inkább szabadjára engednek mindent és feszegetik a határokat. Annak ellenére, hogy előszeretettel készítik saját maguk a dolgaikat, stúdiózásnál az egyik lehető legprofibb helyszínt, a SuperSizet választották. Idén volt néhány bulijuk, például a Dürerben is felléptek, de a jövő évre is vannak már tervek. Budapesten március környékén szerepelnek majd egy horvát zenekarral és éhségük még ezzel sem csillapodott. Kíváncsian várjuk, hogy mi vagy ki lesz a gyilkosok következő áldozata.

Mindig nehéz, ha beszélni kell a zenéről (és nem valóban zenélni), de rólunk álljon annyi itt, hogy szándékosan szuggesztív név alatt, trió felállásban tologatjuk a határainkat zeneszerzőként-szövegíróként-előadóként a postpunk és a sludge határmezsgyéjén... Alapvetően a Cancer Bats / Black Tusk vonalat szerettük volna erősíteni a GYILKOSsal, de inspiráltak az olyan hazai bandák is, mint az Apey and the Pea, vagy a Stubborn. 
A hanganyagok ITT hallgathatóak meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4412057823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása