Rozsdagyár

SHOWBARLANG - Káosz Központ és Asphalt Horsemen évnyitó!

2017. január 05. - Felicium

6kaoszk.jpg

A Kovács Áron (Rádió Rock, műsorvezető) vezette rock csapat nem sűrűn koncertezik mostanában. Ezért is számít különlegesnek a Káosz Központ évnyitó bulija, ahol a 2016-os év egyik legjobb lemezével jelentkezett Asphalt Horsemennel közösen veszik fel a kesztyűt. (Esemény ITT!)

Most pénteken, azaz január 6-án este hétkor nyitnak a kapuk. A Barlang 2017-ben is egész évben üzemelni fog töretlenül. A koncertek legkésőbb 9 óra magasságában kezdődnek és éjfélig biztosan eltart majd a rock móka. Kihagyhatatlan év nyitás lesz, ez már biztos. Addig is érdemes meghallgatni a Káosz Központ dalait és az Asphalt Horsemen "Brotherhood" lemezét, mert biztosan nem egy szerzemény hangzik el majd róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8212098731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása