Rozsdagyár

PHOENIX RT - Szépség VS Szörny Tour 2017

2017. január 17. - Felicium

phoenixrtplakat.png

A január 7-i Rockstar Meetingen indult, és a január 22-i Lemmy Emlékesten folytatódik a Phoenix RT 2017-es turnéja. Ezután a két speciális rendezvény után természetesen jönnek majd a teljes estés bulik, határainkon innen és túl is. A csapat önálló koncertet ad majd Budapesten, Dunaszerdahelyen, Veszprémben, Kecskeméten, Székesfehérváron és Szombathelyen. Debrecenben a Hooligans vendégeként lépnek majd színpadra, és elkísérik a Tankcsapdát Grazba, Pozsonyba, valamint Salzburgba.

A zenekar 2016. októbere végén mutatta be legfrissebb klipjét, mely a Sötétség nélkül című dalra készült el. Természetesen 2017-ben is várhatók újdonságok és több nyári fesztiválra is becsekkolt már a csapat. A zenekart itt tudjátok a Facebookon követni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1712130189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása