Rozsdagyár

DREAM COMBINATION - Túrkevei dallamos rock/metal női énekkel | Hazai reménységek #15

2017. január 21. - Felicium

14612494_1818224248389208_8231483041745153231_o.jpg

A Dream Combination egy túrkevei zenekar, 2009 óta létezik jelenlegi felállásban. Repertoárjukban a 80-as évek és a mai slágerek is megtalálhatóak. A magyar és külföldi dalok mellett, természetesen a saját dalokat is nagy erőkkel készítik, melyeket a koncerteken rendszeresen előadnak. Játszanak dalokat Bon Jovi-tól, a Guns n' Roses-tól, sőt még Nightwish is található listájukban.

Az együttes ebben a formációban érkezett el ahhoz a ponthoz, mikor már komolyabban vette a dolgokat. Fontosnak tartották, hogy mindenhol játsszák a saját dalaikat. Így olyan helyeken akarták megmutatni magukat, ahol felfigyelhetnek rájuk.

Ekkoriban indultak el két tehetségkutatón is: Pakson az Amatőr Pop-Rock - Jazz fesztivál-on ahol az énekesnő és a billentyűs elhozta saját kategóriájában a legjobbnak járó díjat, valamint a Tatabányán megrendezett Peron music Tehetségkutató fesztivál-ján különdíjat kaptak, ami jóvoltából kijutottak a Perbete-i Tumultus fesztiválra. A Jó helyezések és kritikák motiválták a zenekart a saját dalok írására. Lassan a repertoár nagy része már saját szerzeményekből állt. 

Repertoárunk időben 40 perc illetve 1,5 óra (igénytől függően). A zenekar tagjai mögött sok éves zenei tapasztalat áll, ez is hozzá segít ahhoz, hogy minél színvonalasabb koncerteket tudjunk adni a közönség számára. A zenekar stílusát tekintve: dallamos rock zene.

2014-ben el is készült Életre szóló játék című dalukhoz az első videoklip is. Későbbre további klipek elkészítését és az első album kiadását tűzték ki célul, amelyen kizárólag saját dalok szerepelnek majd. A zenekar folyamatosan dolgozik és koncertezik azzal a céllal, hogy elismertek és ismertek legyenek a magyar rock zenei palettán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2312140527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása