Rozsdagyár

ROCKMARATON - Négy külföldi név: Amorphis, Jinjer, Aborted, Acidez

2017. január 24. - Felicium

rockmbejel_0124.jpg

Három európai és egy tengeren túli zenekarral folytatjuk a névsorolvasást! Közel 30 éve aktív a finn metal egyik megkerülhetetlen zenekara - sokan kértétek, sikerült lekötniük: 9 év után visszatér az Amorphis! Az “Ukrajna legígéretesebb modern extrém metal bandája”-ként emlegetett Jinjer-re nem csak azért érdemes odafigyelni, mert izgalmasan keverik a groove, extrém és death metalt hardcore, progos és metalcore elemekkel - ének fronton is minden szempontból rendben van a banda. A belga death/grind metal ikon, az Aborted nem kegyelmez a zenében, saját bevallásuk szerint is élvezik az ilyen brutalitást - júliusban élőben is bizonyíthatnak a Rockmaraton színpadán! Akárcsak a tengerentúlról érkező Acidez srácai, akik szeretik a sört és utálják a szabályokat - ahogy azt egy jó street punk brigádnál illik. A mexikóiak nem veszik túl komolyan az életet, cserébe viszont komoly bulit csinálnak - júliusban Dunaújvárosban ismét!

Nem lassítunk, csütörtökön újabb magyar csomag - a bérleteket pedig csak jövő keddig mérik 13 900 Ft-ért, mi szóltunk előre: http://bit.ly/Rockmaraton2017_jegyek

ROCKMARATON

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8112150243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása