Rozsdagyár

KFT - Egyedülálló koncertszínház a Barba Negrában

2017. február 13. - Felicium

kft_barba_negra.png

Ez a bál nem az Operaházban lesz, és Afrikáig sem kell elutazni hozzá! Balatoni nyár helyett ezúttal az új budai tavasznak örülhetünk. Fennállásának egyik legizgalmasabb koncertjére készül a Barba Negra Music Club színpadán fellépő KFT együttes. Slágereik az Afrikától a Balatoni nyáron át az Elizabetig a leggyakrabban játszott, és feldolgozott dalok között szerepelnek, ma sem létezhet házibuli nélkülük.

Március 4-én mégsem csupán zenéjüknek hódolhatunk, ugyanis egyetlen, exkluzív előadás erejéig az őket minden mástól megkülönböztető, ritkán előadott jelmezes jelenetek legjavából is színpadra állítanak nekünk egy színes válogatást. Zene és látvány e különleges este erejéig összeforr. A közönség biztos lehet benne, hogy a színházi betéteket a zenekar a drámaművészet évezredes hagyományainak fittyet hányva alkotta meg, garantáltan lesz bennük vér, szerelem, téboly és szenvedély. (Esemény ITT!)

Az est vendége a Poniklo akusztik lesz, "Poniklo Imrét leginkább az Amber Smith zenekar frontembereként, vagy Yonderboi-jal közös daluk ('Were You Thinking Of Me?') révén ismerheti az ország, de írt már poplemezt Hámori Gabriella színésznőnek is, és alkalmi zenekarával, a The Poster Boy-jal 2014-ben Fonogram díjat nyertek, és japán akusztikus turnén is jártak már. Legutóbb idén októberben jelent meg második magyar nyelvű szólólemeze. Az Amber Smith frontembere most szólóban, illetve basszusgitár (Bognár Zoltán) és gitár+szinti (Seltsam János: Meztelen Diplomaták) kísérettel akusztikusan játssza szerzeményeit és néhány feldolgozást.

Ha kérditek odahaza, hogy milyen lesz ez az este, csak annyit mondunk, gyertek el és éljétek át velünk együtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4312254172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása