Rozsdagyár

MOONRIVER - Megjelent a második lemez!

2017. február 15. - Felicium

11144956_1113817535349650_4031909224457134141_o.jpg

Február 13-án jelent meg a Sovány András (BMG) gitárosból és Patak „Pixi” Sándor (SpiritBell) énekesből álló hard rock/heavy metal duó MoonRiver legfrissebb lemeze, ami a korábban bemutatott „A kígyó szíve” szerzemény után kapta a címét.

Az új albumra a fiúk nyolc dalt rögzítettek, köztük három feldolgozást. A Telefonos dal című nótához videoklipet is készített a banda, Csajághy Szabolcs pécsi énekes-színész, illetve Csajághy-Apáti Viktória színész főszereplésével.

Pixi a következő gondolatokat osztotta meg a lemez megjelenése kapcsán:

„Minden tekintetben jobb anyagot akartunk összehozni, mint amilyen az első lemez volt, amire – mint ahogy utólag mi is beláttuk – túl sok ballada került fel. Ezúttal változott a hangzásunk, illetve izgalmasabb lett a hangszerelés, valamint maguk a dalok is.

Ami nem változott, az viszont a korábban megkezdett hagyományunk, miszerint „A kígyó szívére” a saját dalok mellett  feldolgozásokat is rögzítettünk. Két Rata Blanca dalról van szó, továbbá egy Angeles Del Infierno átiratról, melyek nem mindig követik az eredeti szerzemény vonalát, néhol a zenébe is belenyúltunk, ám miután magyar szövegeket írtam hozzájuk, sokkal inkább átiratként tekintünk rájuk. Természetesen mielőtt szétbarmoltuk volna a nótáikat, mind a két zenekarral egyeztettünk…”

Az új album már beszerezhető a MoonRiver koncertjein, illetve a zenekar bandcamp oldalán:
moonriverakusztik.bandcamp.com

MoonRiver a Facebook-on:
facebook.com/MoonRiverakusztik

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4312255742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása