Rozsdagyár

CONAN & DOWNFALL OF GAIA - Vészesen közeledik a koncert!

2017. február 17. - Felicium
15400337_1181184851963838_8406168958747934643_n.jpg
Március 14-én valószínűleg a tavasz egyik legsúlyosabb bulija fog várni mindazokra, akik ellátogatnak a Dürer Kertbe, hiszen pályafutása során először fog fellépni hazánkban a liverpooli doom / sludge trió, a Conan. (Esemény ITT!)

Tavaly majdnem el lehetett csípni őket az Entombed előzenekaraként, de utolsó pillanatban még sem valósult meg az a koncert. Nem elég, hogy Március 14-én pótolni fogják az elmaradást, hanem hoznak magukkal 3 kíváló zenekart a Downfall of Gaia, High Fighter és a Hark személyében. Van miből szemezgetni a munkásságukból, ám több, mint valószínű, hogy a tavalyi "Revengeance"-re keresztelt nagylemezt fogják jobban előtérbe helyezni az este során.
 
Egészen hihetetlen, hogy ez a 3 arc milyen hangzást képes kihozni magából a színpadon. Eszméletlen vehemencia és súly, ami a koncertjeiket jellemzi általában. Ebben segítenek nekik az erősítőtornyok, amik erre a doomos / sludgeos hangzásra vannak kitalálva. Ha szereted a Bongripper féle szemét vonalat, akkor a Conant Neked találták ki.

A Downfall of Gaia legutoljára 2 éve járt nálunk, amikor még az előző nagylemezt (Aeon Unveils The Thrones Of Decay) turnéztatták. A tavaly megjelent "Atrophy" a megkezdett utat folytatja, ahol az epikus/ black metálos témákat gyúrják össze a post metal legjobb pillanataival és ez a 6 számos lemez is arról tesz tanúbizonyságot, hogy bizony az egyik legjobb zenekarról beszélhetünk most a mezőnyben. Élőben egy külön élmény minden egyes fellépésük, amit egyszerűen bűn lenne kihagyni.
 
A Stoner rock szerelmesei is meg fogják találni a maguknak való muzsikát estére, hiszen a High Fighter is tiszteletét fogja tenni ezen az eseményen. Tökös kiállás, térdig érő riffek és egy női frontember, aki tökéletesen hozza a frontemberi szerepet, mint kiállás, mint hang szempontjából. A tavaly kijött "Scars & Crosses" c. anyagukra mindenképp lessetek rá, nagyon király kis rock anyag lett!

 

Még mindig nem fogytunk el zenekarokból. A Hark is csatlakozott ehhez a nem mindennapi turnéhoz, akik egyenesen Walesből jöttek, hogy bemutassák nekünk a sludge-dzsal átitatott progresszív rockjukat. Legújabb lemezük a napokban fog kijönni a Season of Mist jóvoltából. Ha mond neked valamit a Torche, vagy a Baroness neve, akkor a Hark a Te zenekarod!
 
Hazai részről nem más, mint az Igor fogja bemelegíteni a színpadot döngölős stoner zúzdájukkal!
 
A sok zenekarra való tekintettel a kezdés pontosan este 7-kor lesz!
A beugró: 2800 (Wave - CD Pince) / 3800 forint

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1712268402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása