Rozsdagyár

DEATH MARCH TOUR - Extrém metal fesztivál a ShowBarlangban!

2017. március 07. - Felicium
dmt17_1103_bp.jpg
Március 11-én budapesti állomásához érkezik a "Death March Tour 2017", mely a hazai Paediatrician és Winterheart, valamint a szlovák Frozen Blood és cseh Narchost zenekar közös miniturnéja. (Esemény ITT!)

A két hazai fellépőt minden bizonnyal senkinek nem kell bemutatni, hiszen mindkét zenekar elismert név a hazai underground körökben. A Paediatrician hazánk legjobb goregrind bandája, mely a hamarosan megjelenő "Intrauterine Infection" lemezüket készül bemutatni a már jól ismert nóták mellett.

A Winterheart ősszel jelentette meg harmadik, "Nothingness" címet viselő nagylemezét, de az esemény során az egész diszkográfiájukat használva, minden eddigi lemezükből adnak majd elő tételeket. A szlovák Frozen Blood Pozsonyból érkezik hozzánk blackened death metaljával, mely leginkább a Behemoth, Vader, Opeth, Immortal féle irányt képviseli, pogány témájú szövegekkel kísérve.

A turné negyedik szereplője Prágából érkezik hozzánk a black/thrash metal Narchost személyében, akik a hamarosan megjelenő "Throne of Chaos" című albumukat fogják promotálni. Hogy a szombat este már-már black-gore fesztivállá nője ki magát, és garantálja a tökéletes hangulatot; fellép az osztrák romantic-goregrind Snuff Princess, illetve a román philosophical pornogrind Pornthegore is.
 

Az esemény a ShowBarlangban lesz (Soroksári út 58.). A kapukat 19 órakor nyitják, az első koncert pedig pontosan 20 órakor kezdődik. Gyere időben, és támogasd a zenekarokat. A belépő a 4 külföldi és 2 hazai zenekar koncertjéért csupán 1200 forint.


További linkek:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3212319583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása