Rozsdagyár

NAGAARUM - Lemezszerződés, klip- és dalpremier

2017. március 19. - Kovenant

nagaarum_1.jpg

Valóságos információözönnel lepett meg bennünket a veszprémi Nagaarum. Tavasszal új stúdióalbum, friss klip a februári split anyagról, szóval van miről beszámolnunk.

A veszprémi Nagaarum leszerződött a Satanath partner GrimmDistribution kiadóhoz, aminek gyümölcseként társkiadásban jelenik meg a "Homo Maleficus" címet viselő 45 perces új post doom / black metal lemeze. A társkiadó pedig a hazai NGC Prod lesz. Az 500 darabra limitált CD 8 oldalas booklettel már előrendelhető az NGC Prodnál (http://ngcprod.blogspot.hu). A korongról máris meghallgatható a Vassal nevelt című komor tétel.

Ugyanezen a napon osztotta meg Nagaarum a YouTube-on a nemrég kazettán megjelent, Astruval készült közös kiadvány Sarjadó című dalához az elmúlt hónapban leforgatott videoklipjét.



Az "...a mizantrópia és elidegenedés újabb értelmezései..." című 41 perces kazettakiadvány szintén az NGC Prodnál rendelhető, amíg el nem fogy. Összesen 33 darab lett belőle legyártva.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5712352111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása