Rozsdagyár

CYHRA - Új csapat az In Flames és az Amaranthe volt tagjaitól

2017. március 20. - Kovenant

cyhra.jpg

Ha elégedetlen vagy a dallamos göteborgi death metal alapcsapata, az In Flames által az elmúlt tíz évben bejárt zenei pályájával, akkor ez számodra az utóbbi idők legjobb híre lesz. Új zenekar alakult CyHra néven a svéd metalszíntér legismertebb arcaiból.

A manapság már leginkább alternatív metalnak nevezhető In Flames két korábbi tagja, a zenekart még a kilencvenes évek első felében megalapító Jesper Strömblad gitáros és a mostanában abból kilépett Peter Iwers új bandát hozott létre CyHra néven. A pop metal Amaranthe soraiból nemrégiben távozott énekes, Jake E. és a Rhapsody és az Annihilator korongjairól ismert Alex Landenburg dobos csatlakozott a négyeshez.

Az egy éve létrejött együttes idén tavasszal már stúdióba is vonul, hogy rögzítse bemutatkozó albumát, mely a Spinefarm Records gondozásában fog napvilágot látni idén ősszel. A lemez megjelenését követően a CyHra alapos turnéra fog indulni a tervek szerint, bár ez minden bizonnyal erősen függ majd az anyag fogadtatásától.

A zenekar web- és Facebook-oldalát itt találod:

facebook.com/CyHraofficial
cyhra.com

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1712353039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása