Rozsdagyár

AGREGATOR - 20 éves a tatabányai szörnyeteg!

2017. március 23. - Felicium

agregator_1.jpg

20 éve kezdődött Tatabányán és idén jön ki jelen évtized valószínűleg egyetlen Agregator nagylemeze. Így aztán itt az alkalom, hogy együtt ünnepeljük meg az elmúlt évek közös élményeit és emlékezzünk azokra, akik már nem lehetnek velünk az úton. (Esemény ITT!)

Az új lemezen lesz egy dal - "Az egésztől innen - mindenen túl" ami erről szól és azt mondjuk - gyere, énekeld fel a refrénjét március 25-én Tatabányán, a Roxxy-ban!!! Légy része a bűnös sakálvokál kórusnak - aztán meg is iszunk majd ott valamit együtt.

Emellett, ott és akkor jelenik meg az első felvezető kislemez, a "Hol a senki jár" - ami, ha már kislemez, akkor fizikailag 7" vinyl testbe zárva, ahogy kell. De, hogy a kortárs formátumok se maradjanak ki, meglesz helyben a hozzá készült szöveges video premiere is.

Ahogy leszáll az este, kezdetét veszi a rock/metal buli - az elmúlt két évtized gót/dark/death metal remekeivel, és múltunkat ismerve a '90-es évek hazai hard rock gyöngyszemei sem maradnak ki a mulatságból, ami eltart egészen az első hajnali vonatokig.

A lényeg, köszönünk mindent és várunk március 25-én Tatabányán, a Roxxy Music Café-ban! Hallasd a hangod a lemezen - ünnepeld velünk az undergroundot és a részeseit!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5512345077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása