Rozsdagyár

SHOWBARLANG - Rock és metal szombat az ország legjobb underground bandáival

2017. március 23. - Felicium

16722426_1077472159023399_757208893055702448_o_1.jpg

Szombaton a budapesti ShowBarlangban játszik a veszprémi Éjfény, a szombathelyi Zombie Machine és a két fővárosi dirty/hard rocker Overcast és OBI (esemény ITT).

Az OBI zenekar már játszott korábban a klubban. Nem a barkácsáruház. Semmi közük hozzá. Évtizedek óta jogtalanul bitorolják a nevüket. Magukat egyszerűen muskátlirock zenekarnak hívják, ám lesz benne elég keménység, ez teljesen biztos.

Az Overcast egy pofátlanul szókimondó rock n' roll gépezet, ami úgy döngöl a földbe, hogy közben kegyetlenül élvezed, amit kapsz. A zenekar gyökerei egészen 1999-ig nyúlnak vissza, így egy tapasztalt rock n' roll brigádról van szó.

“…számtalanszor kérdezték már meg, miért is ez a nevünk: Éjfény. A válasz roppant egyszerű, ez tökéletesen kifejezi azt a kettősséget, amit mindannyian a sajátunknak érzünk. Olyan ösztönös, zsigeri zenét szerettünk volna mindig is csinálni, ami az “egyik pillanatban simogatja, kényezteti az embert, a következőben pedig letépi a fejét”! Ami lágy, finom és kedves, ugyanakkor dühös, elkeseredett és agresszív! Eleddig még senki nem tudott konkrét stílust ránk húzni, de nem ez a cél. Ezek vagyunk, ezt szeretjük. Leljétek benne örömötöket!”

Az 5 éves Zombie Machine kivételesen dobgéppel/backing trackkel lép a színpadra. Ami biztos, hogy a keménységnek így sem lesznek híján, és éjfélkor is dübörögni fog a metal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2212365039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása