Rozsdagyár

SHOWBARLANG - Deep Purple és Rolling Stones hétvége a budapesti klubban!

2017. március 28. - Felicium

flyer_marc31.jpg

A budapesti ShowBarlangban pénteken és szombaton is régi kedvenceinkre tombolhatunk, ugyanis előbb a STONED tartja 14. születésnapját, akik 100%-ban Rolling Stonest játszanak, szombaton pedig a 21 éves Cry Free, az ország legrégebbi Deep Purple tribute zenekara tartja első koncertjét a megújult klubban.

Pénteken ünnepli fennállásának 14. évfordulóját a Stoned-100%Rolling Stones zenekar. A csapat 2003-ban alakult RollingStones rajongókból. A csapat célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása, a 'RollingStones-érzés' hű visszaadása. Vendégként természetesen ott lesz a Non Press Brass és a csapat első énekese, Vadász Dani is. Továbbá fellép még a Young Forever, valamint Fekete Jenő és Horváth Misi duója. (Esemény: ITT!)

flyer_1.jpg

Április elsején a barlang csapata nem tréfál, ugyanis ténylegesen fellép a Cry Free, Magyarország legrégebbi Deep Purple cover zenekara. A tribute bandaként működő, azaz kizárólag Deep Purple nótákat játszó zenekar 1996 januárjában alakult meg Cry Free néven, melyhez később a Deep Purple Cover Band titulust is hozzácsatolták a srácok, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, mire tették fel életüket. 21 éve ők Magyarország egyetlen és kompromisszummentes Deep Purple emlékzenekara. A srácok biztosan eltolják majd a Fools című dalt, és a felvezetésre sem lesz panasz, ugyanis a Stardust (AOR Rock) zenekar készíti elő a terepet. (Esemény ITT!)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2412374333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása