Rozsdagyár

AGREGATOR - Friss hírek: Hétvégén megjelent a felvezető EP

2017. március 29. - Felicium

agregator_hol_a_senki_jar_single.jpg

Hétvégén megjelent az Agregator 2017-re tervezett albumának (Semmiből - a semmin át) felvezető kislemeze, a "Hol a senki jár". Hangulatilag azt a dallamos súlyt képviseli, ami eddig is jellemző volt rájuk. A keverésen és masteren ezúttal Köteles Leanderrel dolgoztak, akinek segítségével egy igazán modern és dögös hangzású végeredmény született. Az új szörnyeteget fizikailag 7"-os vinyl korongba zárták, s mivel itt egy nótáról van szó, a gyártó (vinylteam.hu) felajánlása alapján a single másik oldalára - némi techinkai díj ellenében - felvési a kedvenc Agregator dalodat.

agregator_sajto.jpgA klasszikus technológia mellett készült egy szöveges videó is, amit elértek a megújult Agregator weboldalon (www.agregator.hu) - és persze hallgathatod napközben a szokásos streaming oldalakon (Spotify, Deezer, stb.).

Már a jövőre tekintve pedig beindult a munka az új lemez "Az egésztől innen - mindenen túl" dalának refrénjét éneklő Bűnös Kórussal. A dalról annyit kell tudni, hogy az underground élményekről szól és emlékezik azokra, akik már nem lehetnek velünk ezen az úton. Az eddigi szereplőket láthatod itt. Ha szeretnél csatlakozni, írj ránk a facebook-on vagy az info@agregator-ra és megbeszéjük hol lesz a legközelebbi alkalom :)

Az új nótát élőben a következő bulikon hallhatod:

 

2017. április 8. Szombathely, Végállomás (Moby Dick: Kegyetlen évek 25 tour)
2017. április 14. Budapest, S8 Underground (Death Friday + helyszíni Bűnös Kórus felvétel)
2017. május 13. Tatabánya, Roxxy Music Café
2017. június 17. Graz (AT), Club Wakuum
2017. július 17. Rockmaraton Fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8712375997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása