Rozsdagyár

AMBERJACK - Májusban debütáló nagylemez a fővárosi rockcsapattól

2017. április 03. - Felicium

amberjackfront.png

Május 2-án, a GrundRecords gondozásában jelenik meg a budapesti Amberjack első lemeze, a "Storm". A lemezre kilenc szenvedélyes, sodró lendületű dal kerül majd, néhol különleges hangzással és sok-sok gitárszólóval. A vintage blues-rockban utazó zenekar május 5-én, a Gozsdu Manó Klubban mutatja majd be az új lemezt élőben, és a fizikai példányok is ott lesznek először megvásárolhatóak.

A következő hónapokban két videoklipet is készít majd a zenekar. Elsőként az Anything című dalra, melyet a januári Barba Negra Music Clubos fellépésükön rögzítettek. A  második pedig a Coulda Been Love címú dalra fog elkészülni. Ez a dal egyébként a napokban debütál a Rádió Rock Magyarország hullámhosszán.

Facebook: https://www.facebook.com/amberjackrockband/
Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCFHdGkqCbgVwPvsEkXhU2-Q
A lemezbemutató Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/238282303246771/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4212397769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása