Rozsdagyár

TŰZMADÁR - Szombaton közel kétórás koncerttel búcsúzik a legendás csapat!

2017. április 05. - Felicium

16473408_1562693847104638_4108344258194085313_n.jpg

Bizony eljött ez a nap is... Április 8-án, azaz most szombaton egy időre biztosan búcsúzik a Tűzmadár. A koncert a budapesti ShowBarlangban kerül megrendezésre, ahol kronológikus sorrendben hallgathatjuk meg a csapat dalait, akik szűk két órát játszanak. Vendégként Haraszti Dávid másik zenekara, az Anxius, a stílusban igen közel álló, szintén billentyűvel színesített Crash & Ride és az este végére a súlyt hozó Rebel játszik majd (esemény ITT!).

A kapunyitás este hét órakor várható, a kezdések pedig úgy alakultak, hogy nyolckor a Crash&Ride indít a barlangszínpadon, majd őket követi az Anxius és a nagy búcsúzás előtt még megnézhetjük a Gótikus Hastáncosok különleges műsorát is. Az estét szintén a barlangszínpadon a Rebel zárja majd, így a Tűzmadár lesz egyedül a felújított nagyszínpadon. Az estével kapcsolatban a csapat énekesét, Schrott Pétert kérdeztük:

Milyen érzések kavarognak benned így, hogy közeledik a buli napja?

Izgalommal teli boldogság, hogy megint együtt lehetek ilyen szuper emberekkel, ilyen zenészekkel zenélhetek, és természetesen egy kis szomorúság is van benne, hiszen hiányozni fog az egész. Deeee "this goodbye is not forever". (mosolyog)


Hogy emlékszel vissza a kezdetekre? Furcsa ismét színpadra állni a valaha volt összes Tűzmadár taggal?

Igen, de nagyon jó furcsaság ez. Az ŐS-Tűzmadár kezdi ugye a koncertet, amely felállás a 10 éves szülinap óta nem állt együtt színpadon... (ha-ha)

Tartottatok egy főpróbát is a klubban. Ez hogy sikerült? Elégedetten várjátok a bulit?

Igen. Mindent sikerült lepróbálni, teljes hanggal, és fénnyel együtt. Konkrétan szimuláltuk a koncertkörülményeket. Jól szól, és nagyon jól is fogunk kinézni... Ezúton is köszönjük a Showbarlang stábjának a segítőkészséget, és az odaadást a bulival kapcsolatban! :)

dsc_0191_2.jpg

Különleges lesz a színpad kép, mert két dobfelszerelés kerül fel. Ennek mi az oka?

Túl snassz az egy dob... (ha-ha) Igazából a fő ok az az, hogy a buli gördülékenyebben menjen, ne kelljen állítani dobot a koncert közben, mivel Haraszti Dávid és Pál Dániel dobosok között van egy kb 30 cm magasságbeli különbség, ez nyilván a dob állítását követelné meg...

Milyen estére készülhetük? Felcsendülnek a koncertek kedvenc dalai, vagy ritkaságokat is játszotok majd, amiket esetleg nem is/ritkán vettetek elő régebben? Hány dalról van szó pontosan?

20 dalt játszunk, és a legkülönfélébb réges-rég nem játszott számokat is toljuk.
Várunk mindenkit szeretettel! (https://www.facebook.com/schrottpeterhivatalos)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr712402919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása