Rozsdagyár

PHOENIX RT – Európai miniturné a Tankcsapdával – Villáminterjú Puss Tomival

2017. április 10. - Felicium

phoenix_rtuj.jpg

Április 21-23. között ismét a Tankcsapdával turnézik a Phoenix RT. A helyszín ezúttal Ausztria és Szlovákia. Ebből kifolyólag beszéltünk Puss Tomival, és persze rákérdeztünk a hamarosan véget érő tavaszi turnéra, és további tervekre.

A vége felé közelik a Szépség vs Szörny tavaszi turné. Milyen volt a visszajelzés a közönség részéről és melyik volt a legsikeresebb állomás?

Túl vagyunk a Szépség vs Szörny turné felén. Azt gondoljuk, hogy a maximumot kihoztuk eddig belőle. Új színpadképpel, új műsorral érkeztünk mindenhova. Előhalásztunk pár régi dalt, aminek nagyon örült a közönség. Legsikeresebb az otthoni teltházas turnényitás volt Dunaszerdahelyen. Fantasztikus látni, mikor a közönség túlnyomó része Phoenix RT pólóban, kendőben érkezik a koncertre.

A turné legnagyobb dobása még hátra van. Három állomásos európai kiruccanás a Tankcsapdával. Hogyan készültök erre?

Természetesen nagyon várjuk, de különösebben nem készülünk erre a három bulira. Ugyanúgy ahogy eddig heti két próbánk van, írjuk az új dalokat, átnézzük a koncertprogramot: D! De mindenképpen egy fontos mérföldkő a banda életében az európai kiruccanás, még soha nem játszottunk Ausztriában. Szóval köszönjük a Tankcsapdának a lehetőséget.

Alakulnak már a nyári bulik is. Melyik fesztiválokon lesztek ott már biztosan?

Szépen alakul a nyarunk. Több felvidéki és magyarországi fesztiválon is ott leszünk, többek közt- a Martfeszten, a Felvidéki Magyar Szigeten, de említhetném a Campust vagy a Zorall Sörolimpiát is! Természetesen idén sem marad el a mi kis fesztiválunk a VIVA ROCK, ami 2017-ben először kétnapos- sátrazós fesztivál lesz.

Őszi tervek?

Koncertek, lemezírás, új dal- Klip :D!

A Tankcsapda turné eseményei:
https://www.facebook.com/events/138480733314763/
https://www.facebook.com/events/675756229271739/
https://www.facebook.com/events/1411345878910722/ 

A zenekar Facebook oldala:
https://www.facebook.com/phoenixrt/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1512414313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása