Rozsdagyár

WACKEN METAL BATTLE 2017 - Idén is a Barba Negra Trackben dől el, hogy ki megy Németországba

2017. április 10. - Felicium

wmb_2017.png

Az idén már ötödik alkalommal Magyarországon is megrendezett Wacken Metal Battle a világ egyik legnagyobb metálfesztiválja, a németországi Wacken Open Air nemzetközi tehetségkutatója és zenekari versenye. Az országonkénti győztesek fellépési lehetőséget kapnak a 2017-os Wacken Open Air fesztiválon (2017. augusztus 3-5.), ahol további 29 ország nyertesével csatáznak a döntőben az értékes nyereményekért.

A magyarországi élő döntő 2017-ban a budapesti Barba Negra Trackben lesz június 18-án tíz zenekar részvételével. A győztes a Wacken Open Air-es koncertjéhez a Monster energiaital jóvoltából 100.000 forint útiköltség-támogatást kap, és további értékes nyereményekben részesül.

A Wacken Metal Battle 2017 magyarországi versenyére a http://metal-battle.hu oldalon lehet jelentkezni május 7-én éjfélig. A regisztrált zenekarok közül szakmai zsűri választja ki azt a tízet, akik élőben is megmérkőznek a döntőben a Barba Negra Track színpadán. A zsűri tagjai: Hartmann Kristóf (HammerWorld/Hammer Records), Draveczki-Ury Ádám (Shockmagazin), Dankó János (Lángoló Gitárok), Pócsi István (Barba Negra), Lengyel Dóri (Hammer Concerts), Sütöri Olivér (Wacken International), Völgyesi Ádám (NuSkull).

A Wacken Metal Battle korábbi magyarországi nyertesei: Kill With Hate (2013), Room Of The Mad Robots (2014), Don Gatto (2015), Dystopia (2016).

Jelentkezés és további információk:
http://metal-battle.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3412414291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása