Rozsdagyár

KUPLUNG - The Hellfreaks, Alone in the Moon, Pregnant Whale Pain, április 13

2017. április 11. - Felicium

17212239_1658976794129420_7313737788758226372_o.jpg

Nyers üzenetek, kifordított zsánerek, experimentális metal és már-már popos dallamosság - április 13-án a Kuplungban három feltörekvő és/vagy külföldön már bizonyított banda rázza fel a hetedik kerület trendi közhelyeit. Az ingyenes bulin a frontasszonyos The Hellfreaks, a Pregnant Whale Pain és az Alone in the Moon prezentálja a brit gitárzenéken túlmutató rock világát.

Aki már unja a pszichedelikus elszállást, de nem mozdulna ki a belvárosból és időszerűnek érzi a tombolást, biztos megtalálja számításait április 13-án a Kuplungban, ahol egy nem mindennapi line-up, a The Hellfreaks – Alone in the Moon – Pregnant Whale Pain trió idézi meg a rock szellemét.

A The Hellfreaks több százezres nézettségű klipjei és nemzetközi turnéi mellett, a folyamatosan megújuló Radnóti Zsuzsa/Shakey Sue vezetésével, teljesen új és menő ritmusszekcióval (Domján Gabi – basszusgitár, Bánhegyi Tamás – gitár, Szumper Ákos – dobok) tavaly adta ki harmadik albumát, amellyel szakítottak a korábbi psychobilly korszakkal és létrehoztak egy 11 dalra felfűzött punk –rock őrületet. A váltás bejött, a dalok működnek, aki közel érzi magához a Distillers vagy a The Pretty Reckless világát, de náluk dühösebbet és mélyebbet szeretne hallgatni, ezen az estén megtalálja számításait.

Az Alone in the Moon (Várhidi Adrián – ének, Menyhárth Balázs – dob és Simon Zoltán – basszusgitár) 2015-ben jelentette meg első lemezét, amit sok kritikában méltattak, emelték ki sokszínűségét, egyszerre kapta el a grunge/ stoner és punk-rock rajongókat, így nem meglepő, hogy a banda a Cseh Tamás pályázaton is nyert, így idén ki is hozza második lemezét. Erről már hallhatunk részleteket április 13-án, az egyik utolsó pesti koncerten a májusi stúdiózás előtt. Az együttes fellépései ugyan eddig sem nélkülözték a lendületet, de erre az évre sokkal több mindent ígérnek nekünk.

A Pregnant Whale Pain (Horváth Krisz – ének, Kiss Lóránd – dobok, Lederer Balázs – gitár, Polgár Dániel – basszusgitár, Serfőző Lőrinc – trombita, és Garamvölgyi Dániel – gitár) legutóbbi EP-je, a Blank ezen a bulin debütál élőben. A zenekar egyre nagyobb népszerűségnek örvend például Észak-Amerikában, ami nem meglepő: érdekes zenei fúziók, egyedi ének és sötét, dögös dallamok teszik nemzetközi szinten is kiemelkedővé a bandát.

Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1318772284835054/

Találkozzunk a Kuplungban, április 13-án!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8612416645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása